DIENSTEN

Net ontslagen uit het ziekenhuis en toe aan tijdelijke thuisverpleging? Permanente verzorging nodig omwille van een chronische ziekte? Op gezegende leeftijd genieten van goede, allesomvattende zorg in je eigen woonst? Wij komen aan huis met veel vakkennis en in een sfeer van vertrouwen. 

Van tijdelijke ondersteuning tot langdurige verzorging: thuisverpleging De Druif biedt 7/7 verpleging aan huis in Overijse en Hoeilaart. Om jou of je familielid de beste zorgen te bieden, staan we in nauw contact met huisartsen, specialisten, palliatief netwerk, … uit de buurt.

Ambulante zorg

Snel naar huis na een ziekenhuisopname? Thuisverpleging De Druif staat je bij gedurende enkele dagen of weken na je ongeval of operatie. Wij verzorgen wonde(s), controleren paramaters, doen inspuitingen, zetten medicatie klaar, steken sondes, … Je vaste thuisverpleegster gidst je zo naar een vlot herstel.

Langdurige zorg

Thuisverpleging kan verlichting bieden bij een chronische ziekte (parkinson, diabetes, …) of verminderde mobiliteit. Wij zijn met veel toewijding je verpleegster aan huis op lange termijn. Kinderen, jongeren en ouderen krijgen kwalitatieve zorgen in overeenstemming met hun individuele noden en het voorgeschreven doktersadvies. Een luisterend oor geven we je er graag bovenop!

Palliatieve zorg

Onze palliatieve zorg zet de patiënt met stip op de eerste plaats. Onze totaalzorg voor ongeneeslijk zieken aan huis probeert pijn te verlichten en gedachten te verzetten. Wassen, voeden, verzorgen, … Alles in de vertrouwde thuissituatie en in rechte lijn met de nabije familie en het artsenteam. Thuisverpleging De Druif zet zich 200% in voor correcte comfortzorg van jou of van je dierbaren.


Hoeveel kost thuisverpleging?

Verpleging aan huis wordt voorgeschreven door een geneesheer, zoals je huisdokter of gespecialiseerd arts uit het ziekenhuis. Dankzij hun voorschrift heb je recht op terugbetaalde thuisverpleging. Als patiënt hoef je de verpleegsters van Thuisverpleging De Druif dus niet te betalen wanneer ze bij je langskomen. De betaling verloopt rechtstreeks met je mutualiteit. Handig!

Wat klaarleggen voor Thuisverpleging De Druif?

Leg bij ieder bezoek je doktersvoorschrift en je identiteitskaart klaar. Enkel zo kan je genieten van terugbetaalde verpleging aan huis (derdebetalersregeling).


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x